TAXI-FLYGPLATS TRANSFER-AIRPORT TRANSFER
FLYGTAXI- ALICANTE-MALAGA-STOCKHOLM
NORDINS & TRANZENA

Klicka här för att redigera underrubrik

GDPR

Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du fyller i ett formulär på vår webbplats även vid telefonkontakt där du lämnar ut din mail. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer samt ditt meddelande.

Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan.

Hur vi använder din information.

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov

Förbättra vår hemsida

Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp

Kontakta dig via e-post

Administrera ett erbjudande, en offert eller en undersökning.

Utlämnande av uppgifter

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag utan för vår grupp som består av Expo Spain, Skandinaviska-Bladet och Nordins Taxi.

Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

Länkar

Dessa webbplats www.skandinaviska-bladet.com, Expo Spain.eu och www.nordinstaxi.com har länkar till andra webbplatser. Denna sekretesspolicy gäller inte andra webbplatser.

Avsluta prenumeration och lagring

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information, offerter och uppdateringar som angår din beställning, relaterad produktinformation etc. Vi lagrar uppgifterna om dig så länge som du är kund till oss. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden kontakta oss på [email protected] så tar vi bort dina uppgifter.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Inspelning av samtal

Vi spelar inte in ditt samtal.